Известие

Collapse
No announcement yet.

Стържене при спиране при Alfa Romeo 146 - идеи??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Стържене при спиране при Alfa Romeo 146 - идеи??

Здравейте колеги, отскоро имам Алфата - засега съм много доволен, но взех колата със един проблем: като спирам се чува едно гадно стържене от спирачките все едно пускам котва..... Предните дискове изглеждат добре, накладките също...та се чудя от барабаните ли е, или си има някакъв характерен проблем при този модел? Мерси предварително!
    Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
    Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
    BMW 328i

Въпреки че накладките изглеждат добре, може да са се скапали от седене, да са се изпекли и т.н. Ако го чуваш отпред смени си накладките и ще се оправи. Провери и се пак и обстойно дисковете и сп. апарати.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
      Здравейте колеги, отскоро имам Алфата - засега съм много доволен, но взех колата със един проблем: като спирам се чува едно гадно стържене от спирачките все едно пускам котва..... Предните дискове изглеждат добре, накладките също...та се чудя от барабаните ли е, или си има някакъв характерен проблем при този модел? Мерси предварително!
      Виж как са отзаде накладките, че да не ги смениш заедно с барабаните При мене така почнаха да стържат отзад, и докато се наканя направо се бяха закопали в барабана
      Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
      Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
      Audi A4 1.9 TDI

Comment

Working...
      X